Ben jij actief in de woonbranche en wil jij de producten van LW Collection ook aanbieden aan jouw klanten? Maak dan gebruik van onze inkoopprijzen voor de zakelijke markt. 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via b2b@lwcollection.nl of meld je aan via www.lwcollectionb2b.nl

GROOTHANDEL WANDKLOKKEN

LW Collection levert een prachtige collectie wandklokken aan webshops en winkels tegen scherpe tarieven. De wandklokken zijn in vele soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Als klokken groothandel hebben we altijd voldoende voorraad beschikbaar.

GROOTHANDEL KAMERSCHERMEN

Kamerschermen hebben meerdere benamingen, in het Engels staan de schermen bekend als room dividers. In ons land worden kamerschermen ook wel paravent of scheidingswand genoemd. Kamerschermen zijn handige ruimteverdelers en worden veelal gebruikt om een ruimte te verdelen. Zo hoef je niet een wand te plaatsen om een extra ruimte te creëren in de kamer.

Onze groothandel kamerschermen is voorzien van een ruim assortiment kamerschermen.

GROOTHANDEL GORDIJNEN

Gordijnen zijn vaak erg prijzig omdat je woning bestaat uit meerdere ramen. De meeste ramen hebben standaard maten waardoor wij deze standaard maten hebben aangehouden en hierdoor kant en klare gordijnen kunnen leveren tegen scherpe tarieven. Ons assortiment kant en klare gordijnen bestaat uit maar liefst 10 kleuren waarbij iedere kleur verkrijgbaar is in 6 verschillende standaard maten die in de meeste huishoudens passen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor de groothandel gordijnen te bespreken.