Retourneren

Is het bestelde artikel niet naar wens? Dan kunt u gebruik maken van de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. U kunt het artikel zonder opgaaf van reden retourneren. Stuur een mail naar info@lwcollection.nl voor de retourinstructies. U stuurt vervolgens het artikel retour. Zodra uw bestelling door ons in goede staat is ontvangen, storten wij het bedrag terug op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Terugbetaling

Het artikel moet in originele staat en verpakking geretourneerd worden. Als dit niet het geval is, kunnen wij helaas niet overgaan tot uitbetaling. Als blijkt dat het artikel niet voldoet aan de retourvoorwaarden, ontvangt u daarover een bericht. Indien het artikel bij ons in goede staat is ontvangen, gaan wij over tot uitbetaling. Het duurt gemiddeld 14 dagen voor dat het bedrag op je rekening staat.

 

Hoe retourneer ik een product?
  • Neem contact met ons op via de mail info@lwcollection.nl met je bestelnummer. Je krijgt van ons retourinstructies toegezonden. Het product en verpakking(-materiaal) moet in originele staat en ongebruik zijn. Retourneren is voor eigen rekening.
Kan ik een product ruilen?
  • Jazeker, het product moet echter wel in originele staat zijn en ongebruikt.
Hoelang duurt het voordat ik mijn geld terug heb?
  • Zodra het pakket in goede staat bij ons is aangekomen, zullen wij overgaan tot uitbetaling op het rekeningnummer waarmee de bestelling is gedaan.